Gastronomia:
Ingredients del cuscús:
Sèmola de blat gruixuda
Aigua amb sal
Oli d'oliva, quantitat necessària
Pebre, a gust
En un recipient pla humiteja de poc la sèmola de blat amb l'aigua salada, manipulant amb les mans i formant petites boletes que deixaràs orejar, per espai d'aproximadament una hora.
Mentrestant pots anar preparant el brou, el vapor donarà gust i cocció al cous cous. Generalment en aquest brou es cuinen les carns o verdures de les que el cus cus oficiarà de guarnició.
Quan les boletes de sèmola estiguin orejades, rocíalas amb un raig d'oli d'oliva i condimenta amb pebre. Barreja amb les mans per assegurar la seva perfecta distribució i col · loca a la part superior del alcuzcucero, en la part inferior, el brou ja estarà en ebullició.
Cuina per espai de poc més d'una hora, remenant de tant en tant.
Per emprar aquest saborós cuscús d'acompanyament, pots intentar alguna de les receptes:
Cuscus amb vegetals
Amanida de Cuscus amb llenties
Costelles de xai amb cuscús
DOLÇOS EN EL RAMADAN :" MARROC"
La chebakía són uns pastissets banyats en mel que es prenen per acompanyar la harira. Es poden comprar fetes tot i que en moltes cases marroquines una setmana abans de Ramadà es reuneixen les dones i fan quilos de chebakía.
DOLÇOS DEL MARROC:
Cuscus:
Probablement el plat més conegut de la nostra gastronomia. És el tradicional dinar familiar de divendres, però vostè pot trobar tots els dies en els restaurants. Està compost per sèmola bullida al vapor acompanyada de verdures, carn, pollastre o peix. Al llarg del viatge, podrà degustar mil Cuscus diferents, ja que varien segons les regions i la creativitat de la cuinera.
Ingredients del cuscús:
Sèmola de blat gruixuda
Aigua amb sal
Oli d'oliva, quantitat necessària
Pebre, a gust
Preparació del cuscús:
En un recipient pla humiteja de poc la sèmola de blat amb l'aigua salada, manipulant amb les mans i formant petites boletes que deixaràs orejar, per espai d'aproximadament una hora.
Mentrestant pots anar preparant el brou, el vapor donarà gust i cocció al cous cous. Generalment en aquest brou es cuinen les carns o verdures de les que el cus cus oficiarà de guarnició.
Quan les boletes de sèmola estiguin orejades, rocíalas amb un raig d'oli d'oliva i condimenta amb pebre. Barreja amb les mans per assegurar la seva perfecta distribució i col · loca a la part superior del alcuzcucero, en la part inferior, el brou ja estarà en ebullició.
Cuina per espai de poc més d'una hora, remenant de tant en tant.
Per emprar aquest saborós cuscús d'acompanyament, pots intentar alguna de les receptes:
Cuscus amb vegetals
Amanida de Cuscus amb llenties
Costelles de xai amb cuscús
Tajine:
Aquesta paraula designa al mateix temps el continent-plat de terra cuita decorat, amb la típica tapadora cònica-i el contingut-ragout de carn, de pollastre o peix i llegums estofades-. Com el Cuscus, hi ha també mil receptes, totes elles delicioses. Proveu-lo i comprendrà perquè el trajine és el plat nacional marroquí.
DOLÇOS EN EL RAMADAN :" MARROC"
La chebakía són uns pastissets banyats en mel que es prenen per acompanyar la harira. Es poden comprar fetes tot i que en moltes cases marroquines una setmana abans de Ramadà es reuneixen les dones i fan quilos de chebakía.
DOLÇOS DEL MARROC:
No hay comentarios:
Publicar un comentario